Nanci's Site - Rock Me Roll Me

Skolan ägde

Posted May 18, 2018, 3:14 a.m. By nanci

Är inte skolan en bra sak ändå? Man kanske inte alltid uppskattade den när man var tvungen att vara där men nu i efterhand så känner man att man kanske skulle uppskatta den mer, att man kanske skulle vilja gå dit någon dag i veckan. Jag tror att det är lite som en rullstol. Den som måste sitta i den vill ju såklart inget annat än gå, men dom som inte MÅSTE sitta i den vill ju testa den och åka runt och dom tycket att det verkar vara det bästa som finns. 

Men vissa saker skulle man kanske ända vilja ändra, eller i alla fall modernisera vissa ämnen. Tillexempel så tycker jag att det borde finnas en kurs som faktiskt tar upp saker som man kommer att använda i livet, typ hur man betalar räkningar och fördelar med att röka e-ciggaretter istället för dom vanliga som dödar alla som står inom en tio meters radie. 

Det är konstigt egentligen hur man alltid i skolan ville börja jobba, man ville bli vuxen och man trodde att det skulle bli så mycket enklare när man blev vuxen och få komma ut i arbetslivet. Man trodde liksom att det skulle vara så mycket friare att jobba, hahahahahah det skrattar jag bara nu. Fy va dumt att man trodde det, kan man få det mycket friare än vad det var i skolan? Det tror inte jag. Vad kunde ens hända om man inte kom till skolan? Att man fick en hemringning. Haha tänk om det var det värsta som kunde hända nu när man jobbar, det kanske är tur att det är värre saker som händer nu för antar hade jag kanske inte någonsin dykt upp för jobbet. Och det är ju inte något som man bara kan riskera. Hatar att vara vuxen ändå.